№ 458 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку для учасників АТО та членів їх сімей”

24.11.2016 416

№ 458 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку  для учасників АТО та членів їх сімей”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 24 листопада 2016 року № 458

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлового будинку
для учасників АТО та членів їх сімей

Розглянувши клопотання учасників АТО та членів їх сімей про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №44 від 22.11.2016 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки):
1.1. Свериді Тарасу Михайловичу, прож. на вул. Трускавецька, 64, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Знаку Петрові Володимировичу, прож. на вул. Січових Стрільців, 40, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Регею Ярославу Євгеновичу, прож. на вул. Бориславська, 1, кв. 65, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Мельнику Володимирові Казимировичу, прож. на вул. Старицького, 22, кв. 16, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Рубелю Анатолію Олексійовичу, прож на вул. Орєхова, 14. с. Широкино, Новоазовського р-ну Донецької обл., земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Зімбовському Андрію Сергійовичу, прож. на вул. Самбірській, 60, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Іванюш Ганні Петрівні, прож. на вул. Стрийській, 443/6, кв. 9, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення відповідної технічної документації з землеустрою. Розроблення документаці проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту