№ 478 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про затвердження «Програми надання фінансової підтримки громадським організаціям, громадським спілкам на реалізацію соціально-культурних проектів у м. Дрогобичі»”

30.11.2016 433

№ 478 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про затвердження  «Програми надання  фінансової підтримки громадським  організаціям, громадським спілкам  на реалізацію соціально-культурних  проектів у м. Дрогобичі»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.11. 2016 року № 478

Про затвердження «Програми надання
фінансової підтримки громадським
організаціям, громадським спілкам
на реалізацію соціально-культурних
проектів у м. Дрогобичі»

З метою створення сприятливих умов для розвитку громадських організацій, надання їм практичної, методичної та матеріально-фінансової підтримки на виконання суспільних завдань, відповідно до «Стратегічного плану економічного розвитку м.Дрогобича до 2020 р.», керуючись п.22 ст.26, пп. 1 п. а) статті 27, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Протокол №____ від ______2016 р.), міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму надання фінансової підтримки громадським організаціям, громадським спілкам на реалізацію соціально-культурних проектів у м. Дрогобичі згідно додатку 1.
2. Внести «Програму надання фінансової підтримки громадським організаціям, громадським спілкам на реалізацію соціально-культурних проектів у м. Дрогобичі» в «Стратегічний план економічного розвитку м.Дрогобича до 2020 р.».
3. Врахувати при розгляді міського бюджету розвитку на 2017 рік кошти в розмірі 200 тис. грн. на фінансування соціально-культурних проектів громадських організацій та громадських спілок.
4. Затвердити пріоритетні напрямки конкурсу на 2017 рік відповідно до стратегічних пріоритетів «Стратегічного плану економічного розвитку м.Дрогобича до 2020 р.» згідно з додатком 2.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту