№ 539 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки”

20.12.2016 383

№ 539 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 20.12.2016 року № 539

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації з землеустрою
щодо встановлення меж
земельної ділянки

Розглянувши клопотання КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання» про виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №45 від 01.12.2016 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості):
1.1. КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання», (О. Майданюк), земельну ділянку орієнтовною площею 2162 кв. м. на вул. Зварицька, 92, для обслуговування нежитлової будівлі.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту