№ 576 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про порядок та умови надання пільг за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича”

31.01.2017 750

№ 576 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про порядок та умови надання пільг  за користування майном комунальної власності  територіальної громади м. Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 31.01.2017 року № 576

Про затвердження Положення
про порядок та умови надання пільг
за користування майном
комунальної власності
територіальної громади м. Дрогобича

З метою ефективного використання майна територіальної громади м. Дрогобича, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 31 від 12.01.2017 р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 32 від 05.01.2017 р), керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», міська рада вирішила :
1. Затвердити Положення про порядок та умови надання пільг за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича згідно з додатком № 1.
2. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради (Р. Урбан).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту