№ 672 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження нової редакції статуту Дрогобицької муніципальної футбольної команди «Галичина»”

06.04.2017 431

№ 672 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження нової редакції статуту  Дрогобицької муніципальної футбольної команди «Галичина»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 6 квітня 2017 року № 672

Про затвердження нової редакції статуту
Дрогобицької муніципальної
футбольної команди «Галичина»

З метою розвитку та пропаганди фізичної культури і спорту, відновлення футбольної команди її підготовки та участі у спортивних змаганнях, розвиток у дитячо-юнацького та професійного футболу, сприяння формуванню здорового способу життя населення, підвищення ролі фізичної культури та спорту у м.Дрогобичі, враховуючи протокол постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення ( протокол № 32 від 29.03.2017) , керуючись ст. 9 Закону України «Про фізичну культуру та спорт», керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Статут Дрогобицької муніципальної футбольної команди «Галичина» у новій редакції.
2. Ухвалу сесії Дрогобицької міської ради від 25.12.2007 № 455 та рішення сесії Дрогобицької міської ради від 13.05.2008 № 587 вважати такими, що втратили чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту