№ 7-р Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на земельній ділянці орієнтовною площею 0.19 га в с. Почаєвичі, вул. І. Білозіра за рахунок земель житлової та громадської забудови» “

02.01.2023 3968

№ 7-р Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на земельній ділянці орієнтовною площею 0.19 га в  с. Почаєвичі, вул. І. Білозіра за рахунок земель житлової та громадської забудови» “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 02 січня 2023 № 7-р

Про проведення громадського слухання
щодо врахування громадських інтересів
під час розроблення проекту містобудівної документації
«Детальний план території для будівництва та
обслуговування житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна ділянка) на
земельній ділянці орієнтовною площею 0.19 га
в с. Почаєвичі, вул. І. Білозіра за рахунок
земель житлової та громадської забудови»

З метою врахування громадських інтересів при плануванні та забудові територій, організацій проведення громадських обговорень та слухань щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні, відповідно до ст..21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», рішення Почаєвицької сільської ради Дрогобицького району Львівської області від 21.10.2020 №512 «Про надання дозволу на встановлення виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку і господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.. Стагнолі Надії Іванівні», керуючись Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженим постановою кабінету Міністрів від 25.05.2011 №555 та п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.  Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І.Петранич):
1.1. Забезпечити оприлюднення розробленого проекту містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на земельній ділянці орієнтовною площею 0.19 га в с. Почаєвичі, вул. І.Білозіра за рахунок земель житлової та громадської забудови» з вільним доступом громадськості до документації.
1.2. Провести громадське обговорення проекту містобудівної документації зазначеного в пункті 1.1. з 16. 01.2023 по 14.02.2023.
1.3. Провести громадське слухання щодо проекту містобудівної документації зазначеного в пункті 1.1. 14.02.2023 об 11.00 в сесійній залі Дрогобицької міської ради (№222).
2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту