№ 708 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про затвердження матеріалів технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

11.04.2017 395

№ 708 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про затвердження матеріалів  технічної документації щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 11.04.2017 року № 708

Про затвердження матеріалів
технічної документації щодо
встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши заяву КП «Дрогобицький ринок» та матеріали технічної документації, керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. міська рада вирішила:
1. Затвердити матеріали технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надати в оренду земельну ділянку:
1.1. КП «Дрогобицький ринок» (В. Білоган), земельну ділянку площею 0,1000 га. на вул. В. Великого, кадастровий номер 4610600000:01:015:0034, для здійснення торгівельної діяльності з правом передачі в суборенду, строком на 3 роки.
2. Юридичній особі, особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою.
3. У випадку не укладення угоди на оренду землі протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати.
4. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
5. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту