№ 75 Розпорядження міського голови “Про призупинення навчального процесу в закладах загальної середньої освіти міст Дрогобича та Стебника”

04.02.2019 617

№ 75 Розпорядження міського голови “Про призупинення навчального процесу  в закладах загальної середньої освіти міст Дрогобича та Стебника”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 4 лютого 2019 р. № 75-р

Про призупинення навчального процесу
в закладах загальної середньої освіти
міст Дрогобича та Стебника

У зв’язку з зростанням рівня захворюваності на грип та гострі респіраторні захворювання, з метою переривання ланцюга передачі інфекції до зменшення спалаху захворюваності на ГРВІ та грип та недопущення подальшого поширення захворювання серед дитячого населення міст Дрогобича та Стебника, на виконання п. 1 протоколу міської комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 4 лютого 2019 року № 2, керуючись п. 20 ч. 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
1. Тимчасово призупинити навчальний процес в закладах загальної середньої освіти мм. Дрогобича та Стебника, з 5.02 по 10.02.2019 року, включно.
2. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сушко) за результатами моніторингу та за даними Дрогобицького міжміського відділення ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» прийняти рішення про продовження/припинення призупинення навчального процесу
3. Директорам загальноосвітніх навчальних закладів:
3.1 Організувати проведення роз’яснювальної роботи серед учнів, щодо правил поведінки під час тимчасового призупинення навчальної діяльності у навчальних закладах.
3.2. Обмежити проведення спортивних, культурно-масових та інших заходів (відвідування виставок, музеїв, тощо).
3.3. Відновлення навчання в школах погодити з Дрогобицьким міжміським відділенням ДУ «Львівський обласний лабораторний цент МОЗ України».
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту