№ 78 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про забезпечення житлом осіб офіцерського складу, прапорщиків, мічманів і військовослужбовців звільнених з військової служби по стану здоров’я, віку або скороченню штатів”

22.03.1991 842

№ 78 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про забезпечення житлом осіб офіцерського складу, прапорщиків, мічманів і військовослужбовців звільнених з військової служби по стану здоров’я, віку або скороченню штатів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.03.1991 № 78
м. Дрогобич

Про забезпечення житлом осіб
офіцерського складу, прапорщиків,
мічманів і військовослужбовців звільнених
з військової служби по стану здоров’я, віку
або скороченню штатів

Розглянувши довідку товариства бездомних військовослужбовців запасу про забезпечення жилою площею осіб офіцерського складу, прапорщиків, мічманів і військовослужбовців звільнених з військової служби по стану здоров’я віку або скороченню штатів виконком міської Ради народних депутатів відмічає, що на сьогоднішній день склалось тяжке становище з забезпеченням жилою площею осіб цієї категорії.
На квартирному обліку для одержання житла при міськвиконком станом на 1.03.1991р. перебуває 36 сімей, офіцерів, прапорщиків, мічманів і військовослужбовців надстрокової служби звільнених з військової служби по стану здоров’я, віку або скороченню штатів.
Першим на квартирному обліку при міськвиконкомі перебуває сім’я з червня 1983р. В той час, як згідно п.45 Правил забезпечення жилою площею осіб цієї категорії повинно проводитись в першу чергу в трьохмісячний термін.
В попередні роки коли, коли будівництво велось за рахунок централізованих капвкладень, міськвиконком утримував з підприємств, організацій за рахунок дольової участі в будівництві житла 5% жило площі для надання цим громадянам.
В даний час більшість підприємств міста будівництво житла веде господарським способом. Проводити відрахування з цього будівництва виконком не має законних підстав.
Якщо врахувати відрахування згідно постанови Ради Міністрів СРС від 7.09.1989р. №734 “Про заходи по поліпшенню забезпечення жилою площею осіб офіцерського складу, прапорщиків, мічманів, звільнених в запас або у відставку” , то для цієї категорії осіб на протязі 1990р.
було утримано з підприємств, організацій і установ міста 121 кв. м. житлової площі. Фактично на протязі 1990р. для них надано чотири квартири жилою площею 176,5 кв. м, загальною площею 277,0 кв. м.
Виходячи з вищенаведеного та беручи до уваги те , що в даний нас в лімітах облвиконкому передбачені 620 т. крб. в цінах 1984р. для забезпечення жилою площею осіб офіцерського складу, прапорщиків, мічманів, звільнених в запас або у відставку, виконком міської ради народних депутатів
вирішив:
1. До кінця 1991 року для офіцерів, прапорщиків, мічманів і військовослужбовців, звільнених з військової служби по стану здоров’я, віку або скороченню штатів, виділити жилої площі на суму 620 т. крб. / в цінах 1984р./.
2. Забезпечення жилою площею осіб цієї категорії проводити строго в порядку черговості , яка встановлена по загальному принципу з часу зарахування на квартирний облік. Будь-які переваги не залежно від причин звільнення з служби, військового звання або інших пільг не надаються, так як це не передбачено чинним законодавством.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови виконкому Петрушака Б.І. І завідуючого відділом по обліку і розподілу жилої площі Стангрета З.М.

Голова міської Ради народних
депутатів М.І. Глубіш

Керуючий справами
виконкому Т.М. Шешурак

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту