№ 937 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання одноразової допомоги Долгову Тимофію Миколайовичу, учаснику АТО“

30.11.2017 397

№ 937 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання одноразової допомоги  Долгову Тимофію Миколайовичу,   учаснику АТО“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.11.2017 року № 937

Про надання одноразової допомоги
Долгову Тимофію Миколайовичу,
учаснику АТО

З метою надання фінансової підтримки учаснику антитерористичної операції для вирішення соціально-побутових проблем, що виникли в зв’язку з вибухом газової суміші в квартирі № 8 житлового будинку № 5 на вул. Шевській в м. Дрогобичі, що завдало матеріальних збитків в квартирі № 7 цього ж будинку, власником якої є Долгов Т.М., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________________ № ____), керуючись п.27 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Встановити одноразову адресну допомогу в розмірі 40,0 тис. грн. (сорок тисяч гривень 00 коп.) Долгову Тимофію Миколайовичу, учаснику антитерористичної операції, для проведення відновлювальних робіт за адресою: м. Дрогобич, вул. Шевська, 5 кв.7.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран) перерахувати на рахунок управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І. Терлецький) за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на 2017 рік на КПКВК 1513400 «Інші видатки на соціальний захист населення» кошти в сумі 40,0 тис. грн. (сорок тисяч гривень 00 коп.).
3. Управлінню праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І. Терлецький) провести виплату одноразової адресної допомоги в розмірі 40,0 тис. грн. (сорок тисяч гривень 00 коп.) Долгову Тимофію Миколайовичу, учаснику антитерористичної операції.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту