№ 938 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2017 році».“

30.11.2017 346

№ 938 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до  міської цільової  програми «Підготовка та проведення  загальноміських заходів відділу культури  та мистецтв виконавчих органів  Дрогобицької міської ради у 2017 році».“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 30.11.2017 року № 938

Про внесення змін до міської цільової
програми «Підготовка та проведення
загальноміських заходів відділу культури
та мистецтв виконавчих органів
Дрогобицької міської ради у 2017 році».

На виконання рішення Львівської обласної ради від 07.03.2017 р. «Про проголошення 2017 року Роком В’ячеслава Чорновола», розглянувши лист Дрогобицької міської організації Народного Руху України, враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № _____ від ___________ 2017р.) і освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 40 від 17.11.2017р.), керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2017 році» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми на проведення заходів з відзначення 80-річного ювілею Героя України В’ячеслава Чорновола у розмірі 15000,00 грн.
3. Виконання цього рішення покласти на начальника відділу культури та мистецтв О.Яводчака.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голів постійних комісій ради з з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) і питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму та інформації» (О.Дацюк).

Секретар міської ради О.Хрущ

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту