№ 940 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про електронні петиції у м. Дрогобичі в новій редакції“

30.11.2017 901

№ 940 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про електронні петиції  у м. Дрогобичі  в новій редакції“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

30.11.2017 року № 940

Про затвердження Положення
про електронні петиції
у м. Дрогобичі в новій редакції

З метою сприяння практичній реалізації громадянами України- жителями міст Дрогобича та Стебника наданого їм Конституцією та законами України права вносити в органи місцевого самоврядування пропозиції про поліпшення їх діяльності, забезпечення громадянам України- жителям міст Дрогобича та Стебника можливості для їх участі у вирішенні питань місцевого значення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини та розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту (протокол № _ від ______________), керуючись ст. 23-1 Закону України “Про звернення громадян”, ч. 8 ст. 46 та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити в новій редакції Положення про електронні петиції у м. Дрогобичі.
2. Відділу інформаційних технологій та аналізу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити функціонування електронної системи петицій.
3. Сектору прес-служби організаційного відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради довести до відома територіальної громади міста про затвердження Положення про електронні петиції у м. Дрогобичі в новій редакції через його розміщення у місцевих засобах масової інформації та на офіційному порталі міста.
4. Рішення сесії Дрогобицької міської ради №176 від 02 березня 2016 року вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини та розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту (А.Андрухів).

Секретар міської ради О.Хрущ

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту