№ 947 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення Дня об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у м. Дрогобич, про звернення депутатів Дрогобицької міської ради до Президента України“

30.11.2017 364

№ 947 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення Дня об’єднання співвласників багатоквартирних  будинків (ОСББ) у м. Дрогобич, про звернення депутатів Дрогобицької  міської ради до Президента України“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХXХІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

Від 30.11. 2017 року № 947

Про встановлення Дня об’єднання
співвласників багатоквартирних
будинків (ОСББ) у м. Дрогобич,
про звернення депутатів Дрогобицької
міської ради до Президента України

Відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги ініціативу депутатського корпусу у Дрогобицькій міській раді та враховуючи побажання громадськості Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Визначити 29 листопада щорічно, як День об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у м. Дрогобич.
2. Надіслати звернення депутатів Дрогобицької міської ради до Президента України щодо встановлення 29 листопада щорічно, як День об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
3. Оприлюднити дане рішення на офіційному сайті міської ради та у місцевих засобах масової інформації.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку ( Т. Демко).

Секретар міської ради О.Хрущ

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту