№ 969 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу на баланс нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич вул. І. Франка,27“

08.12.2017 392

№ 969 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу на баланс нежитлової  будівлі за адресою:  м. Дрогобич  вул. І. Франка,27“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 8 грудня 2017 р. № 969

Про передачу на баланс
нежитлової будівлі за адресою:
м. Дрогобич вул. І. Франка,27

Розглянувши звернення директора Палацу дитячої та юнацької творчості Дрогобицької міської ради, врахувавши рекомендації спільного засідання постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від 28.11.2017р.), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, згідно зі ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради передати на баланс нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 27, площею 845,9м2 відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради для розміщення Палацу дитячої та юнацької творчості.
2. Зобов’язати відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, забезпечити утримання нежитлової будівлі та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради створити комісію та скласти акт прийому – передачі будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 27, площею 845,9м2.
4. Дане рішення є підставою для оформлення права власності на нежитлові приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. І. Франка, 27 за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
5. Виконання даного рішення доручити КНП «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради (Л. Наум’як) та відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сушко).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Секретар міської ради О. Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту