№ 989 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про впровадження пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи «Prozorro. Продажі»“

21.12.2017 393

№ 989 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про впровадження пілотного проекту  щодо організації електронних  торгів (аукціонів) з використанням  електронної торгової системи  «Prozorro. Продажі»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 21.12.2017 № 989

Про впровадження пілотного проекту
щодо організації електронних
торгів (аукціонів) з використанням
електронної торгової системи
«Prozorro. Продажі»

З метою забезпечення прозорої та ефективної системи реалізації майна, в тому числі списаного майна, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №717 «Про реалізацію пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи «Prozorro. Продажі», декларацію про приєднання до Меморандуму щодо співпраці у побудові в Україні прозорої та ефективної системи реалізації об’єктів державної власності, майна державних підприємств та господарських товариств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує 50 відсотків, та об’єктів малої приватизації, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету та структурним підрозділам, комунальним підприємствам, установам, що фінансуються за рахунок місцевого бюджету впровадити пілотний проект щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи «Prozorro. Продажі» відповідно до Порядку реалізації пілотного проекту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 № 717.
2. Виконавчому комітету та структурним підрозділам, комунальним підприємствам, установам, що фінансуються за рахунок місцевого бюджету здійснювати продаж через електронну торгову систему «Prozorro. Продажі» оприбуткованої вторинної сировини, отриманої внаслідок списання основних засобів та необоротних активів та/або збирання та заготівлі окремих видів відходів, як вторинної сировини, а саме: металобрухту, пластмаси, склобою, макулатури, зношених автошин, акумуляторів, техніки, тощо, при умові дотримання вимог чинного природоохоронного законодавства та інших нормативно-правових актів.
3. Відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Росоха) здійснювати продаж об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації способом аукціону, через електронну торгову систему «Prozorro.Продажі».
4. Замовникам, визначеним п.1 цього рішення, призначити особу, відповідальну за проведення продажів через систему електронних продажів «Prozorro.Продажі» та протягом десяти робочих днів з дня прийняття цього рішення повідомити про визначену особу відділ інформаційних технологій та аналізу (С. Гайдер).
5. Виконавчі органи міської ради, підприємства, установи, заклади комунальної власності територіальної громади міста Дрогобича, не визначені п. 1 даного рішення, можуть самостійно долучитись до пілотного проекту та використовувати електронну торгову систему «Prozorro.Продажі».
6. Відділу інформаційних технологій та аналізу (С. Гайдер) надати інформаційну та методологічну підтримку учасникам пілотного проекту під час проведення ними процедур продажу у електронній торговій системі «Prozorro.Продажі».
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Т. Кучму.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту