№174 Рішення виконавчого комітету “Про зняття громадян з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”

18.06.2024 6488

№174 Рішення виконавчого комітету “Про зняття громадян з квартирного  обліку у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18.06.2024 №174

Про зняття громадян з квартирного
обліку у виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради.

Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 06.06.2024   № 6), керуючись пп. 26, 28 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР”, затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР і Української Республіканської Ради професійних спілок від 11.12.1984 № 470, ст. 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради:
1.1. Гр. Слободяна Василя Васильовича, *** року народження, який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету від 16.03.2017 № 64 на підставі пп. 7 п. 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР із сім’єю в кількості 3-х осіб, а саме: Слободян В.В. – заявник, Слободян В.В. – дочка заявника, *** року народження, Слободян Л.В. – дочка заявника, ***року народження. Одночасно користується правом першочергового одержання житла як учасник бойових дій.
Згідно з рішенням Трускавецької міської ради від 27.05.2024 № 938 Слободяну В.В. на склад сім’ї три особи (заявник, дочка, дочка) надано квартиру № ** в житловому будинку № *** в місті Трускавець. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 15,9 кв. м. з кухнею та усіма комунальними вигодами.
У заявника згідно з договором дарування (***) у приватній власності знаходиться  квартира № *** в житловому будинку № ***на вул. Раневицька в місті Дрогобич. Квартира складається з однієї житлової кімнати та кухні, житловою площею 24,5 кв.
Підстава: абз. 3 п. 1 ст. 40 Житлового кодексу України,
поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали
підстави для надання іншого жилого приміщення.
1.2. Гр. Савшака Дмитра Ярославовича, який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету від 17.01.2019 № 10 із сім’єю в кількості 3-х осіб, а саме: Савшак Д.Я. – заявник, *** року народження, Савшак К.Г. – дружина заявника, ***року народження, Савшак Є.Д. – дочка заявника, *** року народження. Одночасно користується правом першочергового одержання житла як учасник бойових дій.
Згідно з рішенням Трускавецької міської ради від 27.05.2024 № 938 Савшаку Д.Я. на склад сім’ї три особи (заявник, дружина, дочка) надано квартиру № *** в житловому будинку № ***в місті Трускавець. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 20,3 кв. м. з кухнею та усіма комунальними вигодами.
У дружини заявника Савшак К.Г. згідно з договором міни (***) у приватній спільній сумісній власності знаходиться ¼ квартири  № *** на вул. *** в місті Дрогобич, яка складається з двох житлових кімнат та кухні, житлова площа 29,1 кв. м.
Підстава: абз. 3 п. 1 ст. 40 Житлового кодексу України,
поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали
підстави для надання іншого жилого приміщення.
1.3. Гр. Пилипишина Тараса Івановича, який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету від 21.07.2016 № 162 із сім’єю в кількості 4-х осіб, а саме: Пилипишин Т.І. – заявник, *** року народження, Пилипишин Г.В. – дружина заявника, ***0 року народження, Пилипишин О.Т. – дочка заявника, *** року народження, Пилипишин Є.Т. – дочка заявника, *** року народження, дитина з інвалідністю.
Згідно з рішенням Трускавецької міської ради від 27.05.2024 № 938 Пилипишину Т.І. на склад сім’ї чотири особи (заявник, дружина, дочка, дочка) надано квартиру № *** в житловому будинку № ***в місті Трускавець. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 17,2 кв. м. з кухнею та усіма комунальними вигодами.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме житло у заявника та членів його сім’ї відсутнє.
Підстава: заява гр. Пилипишина Т.І.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту