№175 Рішення виконавчого комітету “Про продовження громадянам строку надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб “

18.06.2024 6419

№175 Рішення виконавчого комітету “Про продовження громадянам строку  надання житлового приміщення з  фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання  внутрішньо переміщених осіб   “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18.06.2024 №175

Про продовження громадянам строку
надання житлового приміщення з
фонду житла Дрогобицької міської ради,
призначеного для тимчасового проживання
внутрішньо переміщених осіб .

Розглянувши письмове звернення гр. Ніколаєнко О.В., керуючись Порядком формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.01.2024 № 36, Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Продовжити строк надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб:
1.1. На вул. ***, кв.** в місті Дрогобич, три кімнати житловою площею 41,5 кв. м, загальна площа 64,5 кв. м, гр. Ніколаєнко Ользі Валентинівні, *** року народження, внутрішньо переміщеній особі згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 08.11.2016 № 1302-324, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради. Місце проживання заявниці зареєстровано в місті ***
Квартира надана заявниці згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.11.2020 № 252 терміном на один рік з дати підписання договору користування житловим приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади, строк надання продовжено рішеннями виконавчого комітету міської ради від 15.10.2021 № 344, від 09.09.2022 № 264, від 15.08.2023 № 206.

Склад сім’ї заявниці – п’ять осіб: Ніколаєнко О.В. – заявниця, Ніколаєнко О.П. – чоловік заявниці, *** року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від 12.11.2015 № 1302000245, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Ніколаєнко Є.О. – дочка заявниці, ***року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від ****, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Ніколаєнко В.О. – дочка заявниці, *** року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від ***, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, Ніколаєнко М.О. – дочка заявниці, *** року народження, внутрішньо переміщена особа згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи від ****, виданою управлінням праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у чоловіка заявниці в приватній власності знаходиться житловий будинок житловою площею 32,6 кв. м, загальною площею 59,1 кв. м за адресою: вул.*** село***, ***.
У заявниці Ніколаєнко О.В. та дітей заявниці житло відсутнє.
2. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) укласти договір користування житловим
приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. **** в місті Дрогобич – між КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради та внутрішньо переміщеною особою Ніколаєнко Ольгою Валентинівною.
3. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) надати копію договору користування житловим приміщенням з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. *** в місті Дрогобич департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
4. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого гр. Ніколаєнко О.В. та члени сім’ї заявниці зобов’язані звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.
5. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити гр. Ніколаєнко О.В. про необхідність звільнення такого житла.
6. Гр. Ніколаєнко О.В. в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вони не набули іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування можуть подати заяву у департамент міського господарства Дрогобицької міської ради про продовження строку надання цього житлового приміщення.
7. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в місті Дрогобич здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту