№179 Рішення виконавчого комітету “Про вивільнення земельної ділянки від самовільно встановленого металевого гаража та металевої огорожі між вулицею Львівською та Автоцентром Плюс з виїздом на вулицю 22 Січня в м. Дрогобич”

18.06.2024 6507

№179 Рішення виконавчого комітету “Про вивільнення земельної ділянки  від самовільно встановленого металевого  гаража та металевої огорожі між вулицею  Львівською та Автоцентром Плюс з виїздом  на вулицю 22 Січня в м. Дрогобич”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18.06.2024 №179

Про вивільнення земельної ділянки
від самовільно встановленого металевого
гаража та металевої огорожі між вулицею
Львівською та Автоцентром Плюс з виїздом
на вулицю 22 Січня в м. Дрогобич.

Розглянувши депутатське звернення Р. Шагали від 16.05.2024 №23 щодо демонтажу металевого гаража та металевої огорожі між вулицею Львівською та Автоцентром Плюс з виїздом на вулицю 22 Січня відповідно до ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності”, ч.4 ст. 15 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, Правил благоустрою м. Дрогобича від 25.10.2013 №1151, керуючись пп.7 п.а ч.1 ст. 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зобов’язати власника демонтувати за власні кошти металевий гараж та металеву огорожу самовільно встановлені на території загального користування між вулицею Львівською та Автоцентром Плюс з виїздом на вулицю 22 Січня в м. Дрогобич у двотижневий строк від публікації даного рішення на сайті Дрогобицької міської ради.
2. У випадку невиконання п.1 цього рішення КП “Служба муніципального управління” в двотижневий термін провести демонтаж металевого гаража та металевої огорожі та залишити на збереження на території КП “Служба муніципального управління”.
3. У випадку передбаченому п.2 цього рішення КП “Служба муніципального управління” повернути металевий гараж та металеву огорожу власнику лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з їх демонтажем та зберіганням.
4. Начальнику Дрогобицького РВП ГУНП у Львівській області В. Петрику забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу металевого гаража та огорожі за вищезазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р. Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту