допомоги для проходження курсу реабілітації дітей з інвалідністю в медичних установах України

22.11.2019 787

допомоги для проходження курсу реабілітації  дітей з інвалідністю в медичних установах України

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія ___ скликання
РІШЕННЯ

від ______________ року № ___

Про затвердження Порядку надання одноразової
допомоги для проходження курсу реабілітації
дітей з інвалідністю в медичних установах України

На виконання міської комплексної програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2015-2020 роки (рішення сесії міської ради від 23 січня 2015 року №1494), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №98 від 20.11.2019 року) та з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №74 від 18.11.2019 року), керуючись п.27 ч.1 ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок проходження курсу реабілітації дітей з інвалідністю в медичних установах України згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О.Савран) забезпечити фінансування видатків на виконання цього рішення в межах асигнувань на 2020 рік.
3. Рішення чинне з 01 січня 2020 року до 31 грудня 2020 року.
4. Виконання цього рішення покласти на начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради (І.Терлецький).
5. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) та з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту