ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету 20 лютого 2024  року 10.00 (світлиця)

12.02.2024 3290

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА  ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ  ПОРЯДОК ДЕННИЙ  чергового засідання виконавчого комітету  20 лютого 2024  року  10.00 (світлиця)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

чергового засідання виконавчого комітету

20 лютого 2024  року

10.00 (світлиця)

  1. Звіт про бюджет Дрогобицької міської територіальної громадиза 2023 рік.
  2. Про внесення змін до бюджет Дрогобицької міської територіальної громади.
  3. Про виділення коштів з резервного фонду бюджету міської територіальної громади.

Доповідає: Оксана Савран – начальник фінансово управління.

  1. Про надання грошовихдопомог на поховання.
  2. Про затвердження поданнята клопотанняв Дрогобицький міськрайонний суд, реєстрацію помічника дієздатної фізичної особи

Доповідає: Іван Терлецький – начальник управління соціального захисту населення.

  1. Про вирішення питань, пов’язанихіз захистом прав дітей.
  2. Про  тимчасове влаштування малолітніхдітей у КУ Дитячий будинок «Оранта» ДМР Львівської області.
  3. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок  воєнних дійта збройних конфліктів.
  4. Про продовженнятерміну перебування малолітніхдітей у  КУ Дитячий будинок «Оранта» ДМР.
  5. Про погодження переліку об’єктівдля відпрацювання громадськихробіт неповнолітніми засудженими особами на території Дрогобицької територіальної громади.

Доповідає: Марія Костик – головний спеціаліст відділу-служба у справах дітей.

  1. Про розгляд заяви про вихідз членів особистого селянського господарства.

Доповідає: Ірина Кіс – начальник управління майна громади.

  1. Про погодження плану розвитку (довгострокової інвестиційноїпрограми (інвестиційний проект)) на 2024-2028 роки суб’єкта господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення.
  2. Про погодження інвестиційноїпрограми (інвестиційний проект) на 2024 рік суб’єктагосподарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення.

Доповідає: Роман Шагала – начальник КП “Дрогобичводоканал”.

  1. Про  передачу  проекто – кошторисної документації.
  2. Про  передачу  матеріалів. (КНП “ДМЛ №1”)
  3. Про  передачу  матеріалів. (гімназія №17)

Доповідає: Василь Бохонок – начальник КП “УКБ”.

  1. Про внесення змін до пункту 2 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.11.2021 №368 «Про встановлення плати закористування місцем для паркування транспортних засобів на відведених  майданчиках для паркування  на вул. Миколи Лисенка, вул. Івана Франка, вул. Данила Галицького, вул. Пилипа Орлика м. Дрогобич».
  2. Про внесення змін до пункту 2 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 14.05.2020 №97 «Про затвердженняплати за користування місцями для паркування транспортних засобів на майданчику для паркування в центральній частині міста Дрогобича».
  3. Про внесення змін до пункту 2 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.02.2021 №45 «Про встановлення плати закористування місцем для паркування транспортних засобів на відведеному  майданчику для паркування на вул.Шолом – Алейхема м. Дрогобич».

Доповідає: Володимир Суда – директор КП “СМУ”.

  1. Про погодження місця розташування відкритого літнього майданчика біля закладу ресторанного господарства у м. Дрогобичі площа Ринок, 4, кав’ярня “Арома Кава”.
  2. Про погодження місця розташування відкритого літнього майданчика біля закладу ресторанного господарства у м. Дрогобичі по вул. Мазепи, 8, ТзОВ “Дрогобицька кава”.
  3. Про організацію перевезень пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах Дрогобицької міської територіальної громади.

Доповідає: Леся Лазунда – начальник управління інвестицій та економічного розвитку

  1. Про зміну договору наймужитлових приміщень.
  2. Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в списки осіб, які користуються правом першочергового та позачергового одержання житла.
  3. Про продовження громадянам строку надання житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. Мельника А., буд. 4а,м. Стебник.
  4. Про списання з балансу багатоквартирного будинку на вул. Шевченка, 30 в м. Дрогобич.

   Доповідає: Андрій Паутинка – директор департаменту міського господарства.

27. Про вивільнення земельної ділянки від елементів благоустрою: огорожі земельної ділянки та гойдалок за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. І.Франка, 27.

28. Про внесення змін в рішення від 16.01.2024 № 28 «Про надання дозволу релігійній організації іудейського віросповідання «Олей Цадікім» на впорядкування поховання великого рабина Еласара-Ніссана Таітелбаума на вул. Цвинтарній в м. Дрогобич Львівської обл.».

Доповідає: Ігор Петранич  начальник відділу містобудування та архітектури.

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту