Затвердження комплексної Програми «Розвиток туризму в місті Дрогобичі 2016-2018 роки»

04.05.2016 500

Затвердження комплексної Програми  «Розвиток туризму в місті Дрогобичі  2016-2018 роки»

ДРОГОБИЦЬКА   МІСЬКА  РАДА

 ______ сесія сьомого скликання

 РІШЕННЯ

від__________2016 року №___

Затвердження комплексної Програми

«Розвиток туризму в місті Дрогобичі

2016-2018 роки»

Відповідно до Законів України «Про курорти», «Про туризм», « Про охорону навколишнього природного середовища», враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій  (протокол №    від                    ) та рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення  (протокол №     від                        ), керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:

  1. Затвердити Програму розвитку туризму в місті Дрогобичі на 2016-2018 роки.
  2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів затверджених на виконання міських цільових програм.
  3. Виконання даного рішення покласти на директора Комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр м.Дрогобича» (І.Чаву).
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики,сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення.

 

Міський голова                                                                            Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту