Звіт про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік

21.02.2024 7567

Звіт про бюджет Дрогобицької           міської територіальної громади           за 2023 рік

Додаткове

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Звіт про бюджет Дрогобицької
міської територіальної
громади за 2023 рік  

Згідно Закону України від 11.04.2023 р. №3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за знищене чи пошкоджене нерухоме майно», зокрема п.п.69.22 п.69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, звернення Українсько-німецького СП ТзОВ «ІНТЕРНЕШНЛ КАТТЕР МАНЮФЕКЧЕРЕР ГМБХ» (ІСМ) враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від __________ № ___), керуючись пунктом 28 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Звільнити з 01.10.2023р. від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, яке постраждало внаслідок бойових дій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України адміністративно-інженерно-лабораторний корпус 629,3 кв.м. СП ТзОВ «ІНТЕРНЕШНЛ КАТТЕР МАНЮФЕКЧЕРЕР ГМБХ» (ІСМ).
2.Нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, по таких об’єктах нерухомого майна відновлюється починаючи з першого числа місяця, наступного за місяцем, в якому за даними Реєстру майна об’єкти нежитлової нерухомості відремонтовані, реконструйовані, реставровані та визнані придатними для використання за цільовим призначенням.
3.Дане рішення опублікувати в місцевих засобах масової інформації.
4.Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій та постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту