ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання виконавчого комітету 24 травня 2016 року 10.00 год. (49 каб.)

17.05.2016 579

ПОРЯДОК ДЕННИЙ   засідання виконавчого комітету  24 травня  2016 року  10.00 год. (49 каб.)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 засідання виконавчого комітету

24 травня  2016 року

10.00 год. (49 каб.)

 

1. Про затвердження Порядку встановлення приладів холодної води в квартирах, житлових будинках малозабезпечених верств населення міста Дрогобича за рахунок коштів місцевого бюджету.Доповідає: Шагала Роман Миколайович – начальник КП «Дрогобичводоканал».
2. Про зміну договору найму житлових приміщень.3. Про зарахування та відмову в зарахуванні учасників бойових дій в зоні АТО, інваліда війни та сім’ї загиблого ветерана війни на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список першочерговиків.4. Про виключення квартири з числа службових Львівської філії ПАТ “Укртелеком”. 5. Про надання соціального житла.6. Про внесення змін у виданий ордер для вселення в житлове приміщення на вул. Грушевського, 4, кв. 3.7. Про продовження терміну дії виданого на житлове приміщення ордера.Доповідає: Лепкий Іван Іванович – директор департаменту міського господарства.
8. Про режим роботи магазину «Цитрус» у м.Дрогобичі на вул.Жупна,5 фізичної особи-підприємця Давиденка В.С.Доповідає: Біль Галина Мирославівна – начальник відділу економіки.
9. Про надання дозволу  КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської  ради на залучення інвесторів для  спільного будівництва  житлових  будинків.Доповідає: Бохонок Василь Петрович – начальник КП «Управління капітального будівництва»  
10. Про комісію для розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».11. Про затвердження подання в Дрогобицький міськрайонний суд.  Доповідає: Терлецький Іван Миколайович –начальник управління праці та соціального захисту населення 
12. Про надання дозволу громадянам міста на реконструкцію квартир з влаштуванням мансардного приміщення, переведення нежитлових приміщень в житлові, та присвоєння поштових адрес.

13. Про демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм на вул. Малий Ринок та Шолом Алейхема в м. Дрогобичі.

14. Про надання дозволу ПП Яртиму провести благоустрою території на пл. Злуки.

Доповідає: Петранич Ігор Михайлович  – начальник відділу містобудування та архітектури.

15. Про роботу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради за 2015 рік.

Доповідає: Майданюк Олег Євгенович – директор КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання».

 

Заступник міського голови з питань

діяльності виконавчих органів,

керуючий справами виконкому                                               В.Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту