ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання виконавчого комітету 24 січня 2022 року 10.00 год.

14.01.2022 2899

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання виконавчого комітету 24 січня 2022  року 10.00 год.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання виконавчого комітету
24 січня 2022 року
10.00 год.

1. Про організацію гарячого харчування школярів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької МТГ.
2. Про внесення змін у штатні розписи закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області.
Доповідає: Олексюк Ольга Петрівна – заступник начальника відділу освіти.
3. Про надання грошових допомог на поховання.
Доповідає: Терлецький Іван Миколайович – начальник управління соціального захисту населення.
4. Про вирішення питань, пов’язаних із захистом прав дітей.
Доповідає: Яким Ігор Степанович-начальник відділу-служба у спра-вах дітей.
5. Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського госпо-дарства.
Доповідає: Свідовська Мар’яна Васильович- в.о.начальника управління майна громади.
6. Про режим роботи магазину «Сім23 зручний маркет» ТзОВ «Клевер Сторс» у м. Дрогобичі площа Ринок 20/25
7. Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Дрогобичтепломере-жа».
8. Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Біоальтернатива».
Доповідає: Лазунда Леся Євгенівна – начальник управління інвестицій та економічного розвитку.
9. Про зміну договору найму житлових приміщень.
10. Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому ко-мітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла.
11. Про виключення квартири № 60 на вул. Стрийська, 101 в місті Дро-гобич з числа службових КЗЛОР «Львівський академічний обласний музич-но-драматичний театр ім. Юрія ДРОГОБИЧА».
12. Про продовження громадянам строку надання житлового примі-щення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Дрогобицької міської територіальної громади.
13. Про затвердження акту про списання з балансу багатоквартирного будинку на вул. Лесі Українки, 6 в місті Дрогобич.
14. Про внесення змін в додаток 1 рішення виконавчого комітету Дро-гобицької міської ради від 16.03.2021 № 92 «Про затвердження складу кон-курсної комісії з відбору проектних пропозицій для співфінансування капіта-льного ремонту багатоквартирних будинків на 2021-2022 роки».
Доповідає: Пошивак Ростислав Орестович – директор департаме-нту міського господарства.
15. Про надання дозволу гр. Пиляк Ірині Петрівні на влаштування бла-гоустрою прилеглої території до земельної ділянки кадастровий номер 4610670500:01:022:0001, за адресою Львівська обл., м. Стебник, вул. Суха Воля, буд. 14.
16. Про надання дозволу відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на влаштування благоустрою відкритої автостоян-ки тимчасового зберігання автомобілів на території КНП «Дрогобицька місь-ка лікарня №1».
17. Про надання дозволу ОСББ “Соломія-2016” на влаштування благо-устрою прибудинкової території за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул.М.Грушевського, буд. 34 та вул. М.Грушевського, буд. 38.
18. Про вивільнення земельної ділянки від самовільно встановленої ма-лої архітектурної форми (металевої огорожі) за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. М.Грушевського, 40.
19. Про вивільнення земельної ділянки від самовільно встановленої ма-лої архітектурної форми (огорожі) за адресою Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Самбірська.
20. Про вивільнення земельної ділянки від самовільно встановленої ма-лої архітектурної форми (металевих воріт) за адресою: Львівська обл., Дрого-бицький р-н, с.Снятинка, вул. І.Франка, 68.
Доповідає: Петранич Ігор Михайлович – начальник відділу містобу-дування та архітектури.
21. Про передачу на баланс відповідним службам інженерних мереж по об’єкту: «Нове будівництво об’єкту: «Покращення надання публічних послуг для мешканців Дрогобицького регіону шляхом створення центру «Документ – Сервіс Дрогобич» з реалізацією проекту «Будівництво цен-тру публічних послуг «Документ – Сервіс Дрогобич» на вул. Бориславсь-ка в м.Дрогобич Львівської обл.».
Доповідає: Бохонок Василь Петрович-начальник КП «УКБ».

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту