ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету 19 грудня 2023 року 10.00 (світлиця)

08.01.2024 5542

ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету 19 грудня 2023 року 10.00 (світлиця)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
чергового засідання виконавчого комітету
16 січня 2024 року
10.00 (світлиця)

1.Про розподіл  функціональних обов’язків керівництва міської ради та її виконавчого комітету.
Доповідає: Наталія Бермес – начальник загального відділу.

2.Про затвердження прейскуранта цін на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради».
Доповідає: Володимир Чуба – начальник відділу охорони здоров’я.

3.Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 15.08.2023 № 196.
Доповідає: Марія Лютик – директор терцентру.

4.Про організацію гарячого харчування школярів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області.
Доповідає: Роман Грицай – начальник відділу освіти.

5.Про надання грошових допомог на поховання.
6.Про розмір допомоги на поховання.
7. Про затвердження подання в Дрогобицький міськрайонний суд, реєстрацію помічника дієздатної фізичної особи.
Доповідає: Іван Терлецький – начальник управління соціального захисту населення.

8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.06.2023 № 128 «Про затвердження Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради».
9. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.06.2023 № 129 «Про затвердження Координаційної ради з питань сім’ї та молоді при виконкомі Дрогобицької міської ради».
10. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.06.2023 №127 «Про затвердження Координаційної ради з питань гендерної політики та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради».
Доповідає: Леся Пашко – начальник відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

11. Про вирішення питань, пов’язаних із захистом прав дітей.
12. Про відчислення малолітніх дітей з дитячого будинку «Оранта» м.Дрогобича.
13. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
14. Про внесення змін у склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради.
Доповідає: Марія Костик – головний спеціаліст відділу-служба у справах дітей.

15.Про створення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Дрогобицької міської територіальної громади.
16.Про утворення спеціальної комісії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Дрогобицької міської територіальної громади та затвердження Положення про неї.
Доповідає: Ігор Юзьв’як – начальник відділу НС та ЦЗН.

17.Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Біоальтернатива».
18.Про встановлення тарифів на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Дрогобичтепломережа».
19.Про визначення уповноваженої особи з проведення процедур закупівлі/спрощених закупівель товарів, робіт і послуг для виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
Доповідає: Леся Лазунда – начальник управління інвестицій та економічного розвитку

20.Про проведення місцевого відкритого архітектурного конкурсу для визначення кращої проектної пропозиції «Комплексне планування міського Парку культури та відпочинку на вулиці Трускавецькій та набережної в м.Дрогобичі» та затвердження програми конкурсу та складу журі.
21.Про надання дозволу релігійній організації іудейського іросповідання «Олей Цадікім» на впорядкування поховання великого рабина Еласара-Ніссана Таітелбаума на вул. Цвинтарній в м. Дрогобич Львівської обл.
Доповідає: Ігор Петранич – начальник відділу містобудування та архітектури.

22.Про зміну договору найму житлових приміщень.
23.Про зняття Віктора Алєксєєва та Анатолія Рубеля з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради.
24.Про надання житлового приміщення з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. Пилипа Орлика, 18/4, кв. 5 в місті Дрогобич.
25.Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в списки осіб, які користуються правом першочергового одержання житла.
26.Про затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій.
27.Про затвердження списків осіб рядового і начальницького складу 2 Спеціального центру швидкого Реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які перебувають на квартирному обліку за місцем служби.
Доповідає: Андрій Паутинка – директор департаменту міського господарства.

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту