Програма профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення міст Дрогобича та Стебника на 2021р.

12.10.2020 1897

Програма профілактики та лікування стоматологічних захворювань у  дітей та окремих категорій  дорослого населення міст Дрогобича  та Стебника на 2021р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від «___» _______ 2020 року №_____

Програма профілактики та лікування
стоматологічних захворювань у
дітей та окремих категорій
дорослого населення міст Дрогобича
та Стебника на 2021р.

З метою реалізація положень законодавства України щодо забезпечення дітей та окремих категорій дорослого населення м. Дрогобича та Стебника безоплатною стоматологічною допомогою розроблена міська Програма профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення м. Дрогобича та Стебника на 2021 р. (надалі – Програма). Програма розроблена на основі Конституції України, Законів України “Основи законодавства України про охорону здоров’я“, “Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії“, “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту“, “Про внесення змін до Закону України “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні“ від 15.06.2004, постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 № 955 “Про затвердження Програми надання громадянам гарантованої державою безоплатної медичної допомоги“, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.11.2004 № 566 “Про затвердження Протоколів надання медичної допомоги за спеціальностями “ортопедична стоматологія“, “терапевтична стоматологія“, “хірургічна стоматологія“, “ортодонтія“, “дитяча терапевтична стоматологія“, “дитяча хірургічна стоматологія“ (надалі – Протоколів надання медичної допомоги).
Враховуючи протоколи постійних комісій ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення № ______________від ___________, та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій №________________ від _______________міська рада вирішила:

1. Затвердити міську Програму профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення м. Дрогобича та Стебника на 2021 р. (Програма додається).
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) передбачити кошти на реалізацію Програми в межах реальних можливостей міського бюджету.
3. Координацію та контроль за виконанням Програми покласти на начальника відділу охорони здоров’я В.Чубу.
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка та голову постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій Р.Курчика.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту