Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей КП «Комбінат міського господарства»

12.04.2019 383

Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей КП «Комбінат міського господарства»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія __________ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _____ ___________ 2019 року № ____

Про безкоштовну передачу
матеріальних цінностей
КП «Комбінат міського господарства»

Розглянувши клопотання директора департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалика), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ___________ № ____ ) та постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від ___________ № ____ ), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей КП «Комбінат міського господарства» згідно з додатком, з метою подальшого використання їх на об’єкті «Будівництво сміттєсортувальної лінії та допоміжних споруд по вул. Гайдамацькій в м. Дрогобич Львівської області.»
2.Департаменту міського господарства здійснити передачу матеріальних цінностей згідно з додатком.
3.Виконання даного рішення доручити департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик).
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик)

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту