Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей

12.04.2019 375

Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № ____

Про безкоштовну передачу
матеріальних цінностей

Розглянувши клопотання начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанська), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 76 від 04.04.2019 р.), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс волонтерської групи «Дрогобич Захід», згідно з додатком №1.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс Дрогобицькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, згідно з додатком №2.
3. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс Будинку науково-технічної творчості учнівської молоді м. Дрогобича, згідно з додатком №3.
4. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради, згідно з додатку №4.
5. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради, згідно з додатком №5.
6. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради створити комісію з безкоштовної передачі матеріальних цінностей та провести передачу згідно з діючим законодавством.
7. Виконання даного рішення доручити відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська).
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту