Про взяття на баланс нежитлових приміщень

18.03.2016 596

Про взяття на баланс нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____ сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  ______________ р. № ____

Про взяття на баланс

нежитлових приміщень

Розглянувши клопотання головного лікаря Дрогобицької міської соматологічної поліклініки (В.Біда), врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунальної власності (№ 10 від 17.03.2016р.), керуючись п.31 ч.1 ст.26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Дрогобицькій міській стоматологічній поліклініці взяти на баланс  нежитлові приміщення площею 1223,35 м2 та площею 249,55 м2 за адресою: м.Дрогобич, вул.С.Стрільців,11.

2.     Дрогобицькій міській стоматологічній поліклініці виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, провести експертну оцінку нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території  відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.

3.     Реєстраційній службі Дрогобицького міськрайонного управління юстиції  (Р.Хомич) оформити право власності на нежитлові приміщення, за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11 за територіальною громадою м. Дрогобича, в особі Дрогобицької міської ради, підготувати та видати  свідоцтво про право власності на даний об’єкт.

  1. Виконання даного рішення доручити Дрогобицькій міській стоматологічній поліклініці (В.Біда).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

 

Міський голова                                                                  Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту