Про взяття на баланс, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати за адресою: м.Дрогобич вул.Міцкевича,5

04.05.2016 606

Про взяття на баланс, передачу  в оренду нежитлових приміщень та  встановлення розміру орендної плати  за адресою: м.Дрогобич вул.Міцкевича,5

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____  сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  ______________ р. № ____

Про взяття на баланс, передачу

в оренду нежитлових приміщень та

встановлення розміру орендної плати

за адресою: м.Дрогобич вул.Міцкевича,5

Розглянувши клопотання Дрогобицького центру Реабілітації інвалідів ЛОАУВОУСОУУ та Римо – католицької парафії св. Апостола Варфоломія, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 21.04.2016 року №13, протокол від 27.04.2016 року №14 та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 15 від 26.04.2016р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:

  1. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради взяти на баланс нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул.Міцкевича,5 площею 512,5 м2.
  2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради передати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. Міцкевича,5 площею 126,5м2 Дрогобицькому центру Реабілітації інвалідів ЛОАУВОУСОУУ на термін 49 років, з 01.06.2016 року по 01.06.2065 року.

1.1.Розрахунок орендної плати для Дрогобицького центру Реабілітації інвалідів ЛОАУВОУСОУУ встановити в розмірі 1 грн. за 1 кв.м. в місяць.

3.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради передати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. Міцкевича,5 площею 386,0м2 Римо – католицькій парафії св. Апостола Варфоломія на термін 49 років, з 01.06.2016 року по 01.06.2065 року.

3.1.Розрахунок орендної плати для Римо – католицької парафії св. Апостола Варфоломія встановити у розмірі 1 грн. за 1 кв.м. в місяць.

4.Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території  відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.

5.Дане рішення є підставою для оформлення права власності на нежитлове приміщення за адресою: м.Дрогобич, вул. Міцкевича,5 площею 512,5м2  за територіальною громадою м.Дрогобича  в особі Дрогобицької міської ради.

6.Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р.Урбан) та КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання»  Дрогобицької міської ради (О.Майданюк).

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

 

Міський голова                                                                  Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту