Про взяття на баланс та передачу в оренду нежитлових приміщень за адресою: м.Дрогобич вул.С.Стрільців,11

04.05.2016 566

Про взяття на баланс   та передачу  в оренду нежитлових  приміщень за адресою: м.Дрогобич вул.С.Стрільців,11

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

_____  сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  ______________ р. № ____

Про взяття на баланс

 та передачу  в оренду нежитлових

приміщень за адресою: м.Дрогобич вул.С.Стрільців,11

Розглянувши пропозицію відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 21.04.2016 року №13) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 15 від 26.04.2016р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:

  1. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради взяти на баланс нежитлові приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11 площами 1223,35м2 та 249,55м2.
  2. КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, провести оцінку приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглих територій відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
  3. Після взяття на баланс КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлових приміщень, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11, площами 1206,35м2 та 249,55мз Дрогобицькою міською стоматологічною поліклінікою.
  4. Встановити розмір орендної плати для Дрогобицької міської стоматологічної поліклініки за нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11, площею 1206,35м2 у розмірі 1грн. в рік, за нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11, площею 249,55м2 у розмірі 5 грн. за 1 кв.м.
  5. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11, площею 17кв.м. з ФОП Хороз Р.С. для облаштування рентген кабінету.

5.1. Встановити розмір орендної плати для ФОП Хороз Р.С. за нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11 площею 17 кв.м. відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої сесією Дрогобицької міської ради від 31.05.2011року№236.

6.Дане рішення є підставою для оформлення права власності на нежитлові приміщення за адресою: м.Дрогобич, вул. С.Стрільців,11 за територіальною громадою м.Дрогобича  в особі Дрогобицької міської ради.

7.Виконання даного рішення доручити Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання»  Дрогобицької міської ради (О.Майданюк)  та відділу оренди комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради.

8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова                                                Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту