Про взяття на баланс Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1

17.10.2022 5260

Про взяття на баланс Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про взяття на баланс Управління культури
та розвитку туризму виконавчих органів
Дрогобицької міської ради
нежитлової будівлі за адресою:
м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1

З метою впорядкування та обліку комунального майна, беручи до уваги лист старости м. Стебника № 2324/3-32 від 30.08.2022 р., врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 29 від 06.10.2022 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1.Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області нежитлової будівлі за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1, пл. 217,6 м. кв.
2.Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради поставити на баланс нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1, пл. 217,6 м. кв.
3. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради провести конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для визначення балансової вартості об’єкту комунальної власності.
4. Виконання даного рішення доручити Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту