Про взяття на баланс управління майна громади нежитлових приміщень та будівель комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади

11.10.2021 3813

Про взяття на баланс управління майна громади нежитлових приміщень та будівель комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про взяття на баланс управління майна громади
нежитлових приміщень та будівель комунальної
власності Дрогобицької міської територіальної громади

З метою впорядкування та обліку комунального майна, беручи до уваги службову записку в. о. начальника управління майна громади, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 15 від 07.10.2021 року), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради поставити на баланс нежитлові приміщення та будівлі комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком №1.
2. Підтвердити факт перебування в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області нежитлові приміщення згідно з додатком №1.
3. Управлінню майна громади провести конкурсний відбір суб»єктів оціночної діяльності для визначення балансової вартості об»єктів комунальної власності.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту