Про взяття на облік безхазяйних гідротехнічних споруд водних об’єктів на території м. Дрогобича

21.02.2017 969

Про взяття на облік безхазяйних  гідротехнічних  споруд водних об’єктів на території  м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від ______________ р. № ____

Про взяття на облік безхазяйних гідротехнічних
споруд водних об’єктів на території м. Дрогобича

З метою впорядкування обліку комунального майна територіальної громади м.Дрогобича, керуючись Законом України ,, Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень’’, ст.26 ст. Закону України ,,Про місцеве самоврядування в Україні’’, постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 р. № 1127 ,,Про затвердження Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень’’, враховуючи акт комісії Дрогобицької міської ради з інвентаризації водних об’єктів у м. Дрогобичі від 21.05.2008 року, розпорядження міського голови від 17.11.2011 року №728-р, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 16.02.2017 року №35), міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради подати в орган державної реєстрації прав заяву про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна – гідротехнічні споруди (захисні дамби, водоскиди) водних об’єктів (ставки, озера) на території м. Дрогобича (додаток 1).
1.2. В десятиденний термін, після постановки на облік гідротехнічних споруд в державному реєстрі прав як безхазяйного майна, розмістити дану інформацію в ЗМІ та офіційному веб – сайті Дрогобицької міської ради.
1.3. Провести всі інші необхідні дії для взяття на баланс Дрогобицької міської ради об’єктів нерухомого майна (гідротехнічних споруд на водних об’єктах) та внесення даних об’єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (І.Лепкий) виготовити у Львівському обласному управлінні водних ресурсів паспорти водних об’єктів (додаток 2).
3. Додатки 1,2 є невід’ємною частиною даного рішення.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту