Про виділення з міського бюджету м. Дрогобича коштів на фінансування професійно-технічної освіти та установ охорони здоров’я

30.05.2016 481

Про виділення з міського  бюджету м. Дрогобича коштів  на фінансування професійно-технічної  освіти та установ охорони здоров’я

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від __________2016 №

Про виділення з міського

бюджету м. Дрогобича коштів

на фінансування професійно-технічної

освіти та установ охорони здоров’я

З метою виплати в повному обсязі заробітної плати, стипендій, оплати за енергоносії за квітень-травень 2016 року Вищому професійному училищу №19 та Дрогобицькому професійному політехнічному ліцею,  виплати заробітної плати за квітень-травень працівникам охорони здоров’я, керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до видаткової частини, джерел фінансування, загального та спеціального фондів бюджету м. Дрогобича на 2016 рік, переліку об`єктів, фінансування яких проводиться за рахунок коштів спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку), згідно з додатками №№ 1,2,3.
  2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2016 рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова                                                                                               Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту