Про виділення з міського бюджету м. Дрогобича коштів для фінансування видатків на харчування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в професійно-технічних закладах

04.10.2016 402

Про виділення з міського  бюджету м. Дрогобича коштів  для фінансування видатків на   харчування дітей-сиріт та дітей  позбавлених батьківського піклування  в професійно-технічних закладах

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ______________№ ______

Про виділення з міського

бюджету м. Дрогобича коштів

для фінансування видатків на

 харчування дітей-сиріт та дітей

позбавлених батьківського піклування

в професійно-технічних закладах

Беручи до уваги рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від ______2016 № __ «Про виділення з міського бюджету м. Дрогобича коштів для фінансування видатків на харчування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в професійно-технічних закладах», на виконання ст. 78 Бюджетного кодексу України, на підставі офіційного висновку фінансового управління щодо перевиконання дохідної частини загального фонду міського бюджету м.Дрогобича за підсумками 9-ти місяців 2016 року, що додається, розглянувши листи Вищого професійного училища № 19 та Дрогобицького професійного політехнічного ліцею щодо виділення коштів для забезпечення харчування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

  1. Внести зміни до дохідної та видаткової частини загального фонду бюджету м. Дрогобича на 2016 рік згідно з додатками № № 1, 2.
  2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2016 рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

 

Міський голова                                                                                               Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту