Про визнання АТ «Укрпошта» для Дрогобицької міської територіальної громади соціально важливим об»єктом

02.11.2021 3943

Про визнання АТ «Укрпошта» для Дрогобицької міської територіальної громади соціально важливим об»єктом

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про визнання АТ «Укрпошта» для
Дрогобицької міської територіальної громади
соціально важливим об»єктом

Розглянувши звернення директора Львівської дирекції АТ «Укрпошта», начальника управління соціального захисту населення, беручи до уваги велику соціальну значимість безперебійної діяльності відділень АТ «Укрпошта» на території Дрогобицької міської територіальної громади та підтримку малозабезпеченої категорії громадян, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 16 від 28.10.2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій інвестицій (протокол № ____ від 02.11.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1.Визнати АТ «Укрпошта» соціально важливим об»єктом для Дрогобицької міської територіальної громади з наданням підприємству переваг щодо укладення та продовження договорів оренди комунального майна територіальної громади без проведення аукціону.
2.Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Дрогобицької міської ради та балансоутримувачам, на балансі яких перебувають нежитлові приміщення, що підлягають передачі в оренду.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту