Про визначення організатора конкурсу щодо призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердження складу конкурсної комісії та положення про конкурсну комісію

03.01.2019 526

Про визначення організатора конкурсу  щодо призначення управителя багатоквартирного будинку,  затвердження складу конкурсної комісії  та положення про конкурсну комісію

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від __________ 2019 року №____

Про визначення організатора конкурсу
щодо призначення управителя багатоквартирного будинку,
затвердження складу конкурсної комісії
та положення про конкурсну комісію

З метою призначення на конкурсних засадах управителів багатоквартирних будинків, згідно Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 №150, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, в и р і ш и в:
1. Здійснити організаційні заходи щодо підготовки та проведення конкурсу щодо призначення управителів багатоквартирних будинків.
2. Затвердити перелік багатоквартирних будинків, що пропонуються на призначення управителя, згідно з додатком 1.
3. Затвердити положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку, згідно з додатком 2.
4. Затвердити склад конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку, згідно з додатком 3.
5. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, згідно з додатком 4.
6. Конкурсній комісії здійснити необхідні організаційні заходи з підготовки та проведення конкурсу.
7. Установити, що до моменту визначення переможців конкурсу і укладення договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком (групою будинків), послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій продовжує надавати КП «Управитель «ЖЕО», яке надавало відповідні послуги.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту