Про виключення квартири з числа службових Дрогобицького районного відділу Головного управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області

12.10.2016 437

Про виключення квартири з числа  службових Дрогобицького районного  відділу Головного управління  Державної  Служби України з  надзвичайних ситуацій у Львівській області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  ____________ №  _____

Про виключення квартири з числа

службових Дрогобицького районного

відділу Головного управління

Державної  Служби України з

надзвичайних ситуацій у Львівській області

 

Розглянувши лист Дрогобицького районного відділу Головного управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 10.10.2016    № 9), керуючись пп. 35 п. ІУ Положення про порядок надання службових житлових приміщень і користування ними, затвердженого Постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988р. № 37, пп. 2 п. а ст. 30  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Виключити з числа службових Дрогобицького районного відділу Головного управління Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області квартиру № 2 в житловому будинку № 13 на вул. Юрія Дрогобича, одна кімната житловою площею 18,13 кв. м, загальна площа квартири 34,74 кв. м.

Квартира включена до числа службових у відповідності до рішення виконавчого комітету міської ради від 23.12.1999  № 345.

Наймач квартири Кравчик Ігор Володимирович призначений на посаду водія СВПЧ-6 01.07.1993 року. Звільнений зі служби в органах і підрозділах Міністерства надзвичайних ситуацій України 30.06.2011 року. Вислуга років на службі на день звільнення становить 20 років.

Квартира надана гр. Кравчику І.В. згідно з рішенням міськвиконкому від 31.01.2000 № 7.

Адміністрації КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” внести зміни в раніше укладений договір найму житлового приміщення з гр. Кравчиком Ігорем Володимировичем, де замість службового житлового приміщення зазначити житлове приміщення в будинку державного житлового фонду.

Підстава: пп. 35 п. ІУ Положення про порядок надання службових

житлових приміщень і користування ними, затвердженого

Постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988р. № 37.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

 

Міський голова                                                                                 Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту