Про використання приміщень спортивного призначення закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Дрогобицькою дитячо-юнацькою спортивною школою імені Івана Боберського

16.02.2021 2222

Про використання приміщень спортивного  призначення закладів загальної середньої  освіти Дрогобицької міської ради Дрогобицькою дитячо-юнацькою спортивною  школою імені Івана Боберського

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія _______ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _________________№______

Про використання приміщень спортивного
призначення закладів загальної середньої
освіти Дрогобицької міської ради
Дрогобицькою дитячо-юнацькою спортивною
школою імені Івана Боберського

З метою створення умов для максимальної реалізації здібностей талановитих спортсменів, забезпечення рівних прав і можливостей до занять фізичною культурою і спортом усіх категорій населення України, сприяння участі українських спортсменів у міжнародних змаганнях, сприяння популяризації та поширенню здорового способу життя, забезпечення безперебійного навчально-тренувального процесу з учнями Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Протокол від ________ 2020 р. № _____ ) і постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Протокол від _____ 2020 р. № ___ ), керуючись ст. 25, п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Надати дозвіл закладам загальної середньої освіти Дрогобицької міської територіальної громади на укладання договору оренди приміщень спортивного призначення закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської територіальної громади з Дрогобицькою дитячо-юнацькою спортивною школою імені Івана Боберського на час навчального року для проведення навчально-тренувальних занять на пільгових умовах.
2.Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та закладам загальної середньої освіти Дрогобицької міської територіальної громади (додаток 1), укласти договори оренди про надання приміщень спортивного призначення.
3.Виконання цього рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Шев’яка.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту Р.Грицая.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту