Про включення в перелік для продажу на земельних торгах земельної ділянки на вул. Стрийській

01.11.2019 916

Про включення в перелік для  продажу на земельних торгах  земельної ділянки  на вул. Стрийській

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2019 року № _____

Про включення в перелік для
продажу на земельних торгах
земельної ділянки на вул. Стрийській

Розглянувши службову записку відділу оренди та приватизації комунального майна, керуючись ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах, земельну ділянку:
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 4956 кв.м. на вул. Стрийській, кадастровий номер 4610600000:01:005:0160, з цільовим призначенням – для ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва, сінокосіння і випасання худоби.
2. Відповідно до п.5.ст.135, п.5 ст.136 ЗКУ фінансування підготовки Лоту до продажу на земельних торгах та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів Виконавця земельних торгів, на підставі договору про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються Переможцем земельних торгів.
3. Доручити міському голові укласти Договір із спеціалізованою організацією ПП «Фірма «СОМГІЗ» – Виконавцем земельних торгів про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту