Про включення в перелік для продажу на земельних торгах земельних ділянок

10.08.2020 1568

Про включення в перелік  для продажу на земельних торгах  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2020 року № _____

Про включення в перелік
для продажу на земельних торгах
земельних ділянок

Розглянувши депутатське звернення депутата Дрогобицької міської ради Муля Р.М. та звернення гр. Демківа С.В., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 145 від 01.07.2020р.), керуючись ст. 134-138 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах, земельні ділянки:
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 306 кв.м. в районі вул. Коновальця (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 263 кв.м. в районі вул. Коновальця-Гончара (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.3. Земельну ділянку орієнтовною площею 322 кв.м. в районі вул. Наливайка (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.4. Земельну ділянку орієнтовною площею 250 кв.м. в районі вул. Самбірської (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.5. Земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв.м. в районі вул. Самбірської (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.6. Земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв.м. в районі вул. Наливайка (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.7. Земельну ділянку орієнтовною площею 75 кв.м. в районі вул. Шептицького (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Надати дозвіл Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в п.1 даного рішення, з метою продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.
3. Відповідно до п.5.ст.135, п.5 ст.136 ЗКУ фінансування підготовки Лоту до продажу на земельних торгах та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів Виконавця земельних торгів, на підставі договору про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються Переможцем земельних торгів.
4. Доручити міському голові укласти Договір із спеціалізованою організацією ПП «Фірма «СОМГІЗ» – Виконавцем земельних торгів про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту