Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди

13.09.2021 3320

Про включення в перелік другого типу  об’єктів комунальної  власності Дрогобицької  міської територіальної громади та надання дозволу на укладення договору оренди

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення в перелік другого типу
об’єктів комунальної власності Дрогобицької
міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди

Беручи до уваги звернення народного депутата України Саламахи Ореста Ігоровича, беручи до уваги протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 14 від 16.09.2021 р.), протокол постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (№ ___ від _______ р.,), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, Методикою розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженою постановою КМУ від 28.04.2021 року № 630, міська рада вирішила:
1. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради розірвати договір оренди нежитлового приміщення, яке комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, площа Ринок, 1, площею 24,8 м. кв. з народним депутатом України Саламахою Орестом Ігоровичем.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, площа Ринок, 1, площею 19,4 кв.м.
2.1 Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, площа Ринок, 1, площею 19,4 кв. м. з народним депутатом України Саламахою Орестом Ігоровичем, терміном на 3 роки.
2.2. Розрахунок орендної плати для народного депутата України Саламахи Ореста Ігоровича здійснювати відповідно до Методики розрахунку орендної плати за державне майно, затвердженої постановою КМУ від 28.04.2021 року № 630.
3. Зобов’язати орендаря, вказаного у даному рішенні, укласти договір оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради,.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту