Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність

11.10.2021 3786

Про включення в перелік  земельних ділянок несільськогосподарського  призначення, які підлягають продажу у власність

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення в перелік
земельних ділянок несільськогосподарського
призначення, які підлягають продажу
у власність

Розглянувши заяви фізичних осіб та матеріали про продаж орендованих земельних ділянок несільськогосподарського призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 29 від 12.10.2021р.), керуючись статтями 127, 128 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельні ділянки несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність:
1.1. Драб Марії Михайлівні, прож. с. Воля, Дрогобицького району, земельну ділянку площею 96 кв. м. на вул. О. Гончара, 2/2, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:016:0101, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.2. Хомик Майї Олександрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 92 кв. м. на вул. Княгині Ольги, 2/1, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:004:0058, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, звернутись в Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради з метою укладення угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
3. Істотною умовою угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки визначити наступне: «Сума авансового платежу повинна становити не більше 20 % вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. Сума авансового внеску зараховується до ціни продажу земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі – продажу земельної ділянки сума авансового внеску не повертається».
4. Після поступлення коштів на визначений угодою на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки рахунок, міському голові міста Дрогобича (Т.Кучма) укласти у встановленому порядку угоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
5. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, надати згоду на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що підлягає викупу (якщо такий проект відсутній).
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту