Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону

16.12.2021 4400

Про включення в перелік земельних ділянок, що  підлягають продажу на  земельних торгах у формі  електронного аукціону

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення в перелік
земельних ділянок, що
підлягають продажу на
земельних торгах у формі
електронного аукціону

Розглянувши службову записку управління майна громади та лист відділу містобудування та архітектури від 16.12.2021 року № 341, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № __ від _______.2021р.), керуючись ч. 2 ст. 124, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону, земельну ділянку:
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Стрийській, м. Дрогобич (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.2. Земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Стрийській, м. Дрогобич (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначених в п.1 даного рішення, з метою підготовки лотів до продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту