Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна

16.02.2024 7385

Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про включення в перелік
земельних ділянок несільськогосподарського
призначення, які підлягають продажу
у власність під об’єктами нерухомого майна   

Розглянувши заяви юридичної та фізичних осіб та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 78 від 31.01.2024р.), керуючись статтями 127, 128, ч. 2 ст. 134 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельні ділянки несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна:
1.1. Климусю Роману Івановичу, прож. с. Старе Село Дрогобицького району, Антонику Олегу Богдановичу, прож. с. Снятинка Дрогобицького району, земельну ділянку площею 332 кв. м. на вул. 22 Січня, 42, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:014:0227, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.2. Малому приватному підприємству «Всеволод» (Світлана ЧАЙКІВСЬКА), земельну ділянку площею 1940 кв. м. на вул. М. Грушевського, 16 А, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:005:0123, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Фізичним та юридичній особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, звернутись в  Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради з метою укладення угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної  ділянки.
3. Істотною умовою угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки визначити наступне: «Сума авансового платежу повинна становити не більше 20 % вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. Сума  авансового  внеску  зараховується  до ціни  продажу  земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі – продажу земельної  ділянки  сума  авансового   внеску   не повертається».
4. Після поступлення коштів на визначений угодою на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки рахунок, міському голові міста Дрогобича (Т. КУЧМА) укласти у встановленому порядку угоду на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
5. Фізичним та юридичній особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, надати згоду на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що підлягає викупу (якщо такий проект відсутній).
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту