Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність

23.01.2017 407

Про включення в перелік  земельної  ділянки несільськогосподарського  призначення, яка підлягає продажу у власність

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2017 року № _____

Про включення в перелік
земельної ділянки несільськогосподарського
призначення, яка підлягає продажу
у власність

Розглянувши заяву та матеріали про продаж орендованої земельної ділянки несільськогосподарського призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №48 від 2016 р.), керуючись статтями 127, 128 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельну ділянку несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність:
1.1. Дутко Ганні Михайлівні, прож. на вул. І. Франка, 9, кв. 5, земельну ділянку площею 29 кв. м. на вул. П. Орлика, 20 а, кадастровий номер 4610600000:01:015:0065, для обслуговування нежитлового приміщення.
2. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, звернутись у відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради з метою укладення угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
3. Істотною умовою угоди на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки визначити наступне: «Сума авансового платежу повинна становити не більше 20 % вартості земельної ділянки, визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки. Сума авансового внеску зараховується до ціни продажу земельної ділянки. У разі відмови покупця від укладення договору купівлі – продажу земельної ділянки сума авансового внеску не повертається».
4. Після поступлення коштів на визначений угодою на фінансування робіт з проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки рахунок, міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) укласти у встановленому порядку угоду на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
5. Фізичній особі, вказаній у пункті 1 цього рішення, надати згоду на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що підлягає викупу (якщо такий проект відсутній).
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту