Про включення в перелік земельної ділянки, що підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону, та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

05.10.2021 3795

Про включення в перелік земельної ділянки,  що підлягає продажу на земельних торгах  у формі електронного аукціону,  та надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про включення в перелік земельної ділянки,
що підлягає продажу на земельних торгах
у формі електронного аукціону,
та надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, керуючись ч. 2 ст. 124, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Відмінити рішення Дрогобицької міської ради від 23.09.2021 року № 659 «Про включення до переліку земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на електронних земельних торгах, та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».
2. Включити в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону, земельну ділянку:
2.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв.м. (згідно зі схем-планом), на вул. Куліша, м. Стебник, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, вказаної у п.п. 2.1. цього рішення, з метою підготовки лоту для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту до продажу для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту