Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду

13.07.2020 1552

Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від___________ року №________

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності другого типу,
які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чуби), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходяться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 120,0 кв. м., яке знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
2. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 120,0 кв. м. з Комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради, терміном  з 01.07.2020 – 31.12.2021, для використання під гараж.
2.1. Розрахунок орендної плати для КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР здійснювати  у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР продовжити договори оренди, відповідно до уточнених площ,  згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території  відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР, КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР та відділу оренди та приватизації комунального майна.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту