Про включення в перелік об’єктів комунальної власності першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду

10.08.2020 1670

Про включення в перелік об’єктів комунальної власності першого та другого типу, які підлягають передачі в оренду

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2020 р. № ____

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності першого та другого типу,
які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення в. о. директора комунального закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка», начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чуби), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 11.08.2020 р. № 97), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об»єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Івана Франка, 14, площею 29,1 кв. м., яке знаходиться на балансі комунального закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
1.1. Балансотримачеві нежитлового приміщення (комунальний заклад «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка») забезпечити:
1.1.1.вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
1.1.2. внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
2. Включити в перелік об»єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. А. Шептицького, 9, площею 46,0 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР.
2.1. Балансотримачеві нежитлового приміщення (КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР) забезпечити:
2.1.1. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
2.1.2. внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 132,94 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
3.1. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 132,94 кв. м. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради, терміном з 01.08.2020 – 31.12.2021, для використання під пральню.
3.2. Розрахунок орендної плати для КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» ДМР здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3.3. КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» ДМР укласти договір оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити комунальному закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка», КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР, КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» ДМР.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту